Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Nu Fi Nu Fii

Nu Fi Nu Fii

În rest, indiferent că este la afirmativ sau la negativ, forma verbului rămâne aceeași. Fii harnic, fii destept, fii punctual) răspunde.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Numai la imperativ trecem de la fii, cu doi i (forma afirmativă), la nu fi, cu un singur i (forma negativă). Fi, fii, nu fi 07/02/2011 07/02/2011 ~ diacritica ~ 10 comentarii sunt o groază de informaţii în blogul ăsta, unele vechi de doi ani, majoritatea ascunse prin maţele blogului, deşi am încercat să le ordonez în index şi în cuprins. Aş fi fost, ai fi fost, ai fi spus, ai fi făcut

Zece Greșeli Gramaticale Frecvente Literparc
vizitati articolul complet aici : https://www.literparc.ro/zece-greseli-gramaticale-frecvente/
Vreau să nu fii insolent. Azi îți indicăm varianta acceptată din punct de vedere gramatical dintre „pot fi" sau „pot fii"! În rest, indiferent că este la afirmativ sau la negativ, forma verbului rămâne aceeași.

În rest e fi, cu un singur i:

Vreau să nu fii insolent. Doar in acest caz se foloseste „fi" cu un singur „i". „fii rau!" este scris corect pentru ca este la afirmativ.

În rest, indiferent că este la afirmativ sau la negativ, forma verbului rămâne aceeași. Vreau să nu fii insolent. Fi, fii, nu fi 07/02/2011 07/02/2011 ~ diacritica ~ 10 comentarii sunt o groază de informaţii în blogul ăsta, unele vechi de doi ani, majoritatea ascunse prin maţele blogului, deşi am încercat să le ordonez în index şi în cuprins.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/909789439033615/photos/ionel-e-intelegent-fii-ca-ionel/1153131621366061/
La modul imperativ afirmativ, vom folosi „fi" cu doi de „i". Vreau să nu fii insolent. Nu mai fii sau nu mai fi?

„nu fii suparat" este forma gresita!

În rest e fi, cu un singur i: Vezi care este forma corectă! Numai la imperativ trecem de la fii, cu doi i (forma afirmativă), la nu fi, cu un singur i (forma negativă).

O să fii, nu o să fii. Numai la imperativ trecem de la fii, cu doi i (forma afirmativă), la nu fi, cu un singur i (forma negativă). Vreau să nu fii insolent.

Nu Fi Gandac Voteaza Februarie 2018 Permiteti Sa Raportez Romania Military Un Caine Are Parte De O Intalnire Surprinzatoare Cu Un Gandac De Bucatarie Motivation Life
vizitati articolul complet aici : https://arjunsingham.blogspot.com/2020/12/nu-fi-gandac-voteaza-februarie-2018.html
Atunci cand folosim expresia „nu fi suparat!" o sa folosim un singur „i". Nu mai fii sau nu mai fi? În rest e fi, cu un singur i:

Azi îți indicăm varianta acceptată din punct de vedere gramatical dintre „pot fi" sau „pot fii"!

În rest, indiferent că este la afirmativ sau la negativ, forma verbului rămâne aceeași. Vreau să nu fii insolent. În rest e fi, cu un singur i:

Posting Komentar untuk "Nu Fi Nu Fii"