Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salina Turda Pret Intrare

Salina Turda Pret Intrare

Salina exploatată din epoca preromană a revenit în 2010 în circuitul turistic, după doi ani de modernizări extensive. Salina turda, located in turda, romania, is home to an underground theme park that's nestled inside one of the oldest salt mines in the world.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Frequently asked questions about salina turda. Salina turda, located in turda, romania, is home to an underground theme park that's nestled inside one of the oldest salt mines in the world. Pentru a ajunge în zona durgău este utilă o sursă de lumină mobilă cu toate că mina este iluminată integral.

Miscellanea Salina Turda
vizitati articolul complet aici : http://www.miscellanea.ro/2010/12/salina-turda.html
Am fost in multe saline, dar la ce publicitate are această ma asteptam la mult mai mult. Saline romania, salina turda, slanic prahova, slanic moldova, sovata, lacul ursul, salina praid, salina rominia, tratament balnear in romania,balneo romania. Frequently asked questions about salina turda.

Foto salina turda, program salina turda, pret intrare salina turda, obiective turistice turda.

77,956 likes · 1,258 talking about this. În această perioadă cu flux mare de turiști, reprezentanții salinei turda îndeamnă vizitatorii să folosească și intrarea veche, situată pe strada salinelor. 15 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii, studenti, pensionari.

77,956 likes · 1,258 talking about this. Opened for tourists in 1992, the salina turda mine was visited by about 618,000 romanian and foreign tourists in 2017. Salina turda are un microclimat şi factori sanogeni care oferă condiţii optime de aplicare în terapiile recuperatorii ale diferitelor afecţiuni interne cât şi in profilaxie şi sanogeneză.

Salina Turda Magia Sării Descoperalocuri Ro
vizitati articolul complet aici : https://descoperalocuri.ro/descopera-romania/salina-turda-magia-sarii.html
Intrarea în salină se face din str. Programul salinei începând cu data de 24 iulie: Salina turda are un microclimat şi factori sanogeni care oferă condiţii optime de aplicare în terapiile recuperatorii ale diferitelor afecţiuni interne cât şi in profilaxie şi sanogeneză.

Se fac abonamente cu plata.

Anul trecut am facut o excursie de 1650 de kilometri prin romania, venind salina are 2 intrari, una aproape de oras si una mai in deal, unde este si strandul. Salina turda un adevarat muzeu al mineritului in sare din transilvania salina turda constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare. If you are in the cluj area, definitely devote your time to salina turda.

O tură în roata mare, care urcă la 20 m, o plimbare cu barca pe lacul subteran, un joc. Se realizeaza pe noua intrare din zona durgau data in functiune odata cu renovarea salinei. Pentru a ajunge in zona durgau pret:

Salina Turda
vizitati articolul complet aici : https://www.alegrostours.ro/oferte-speciale-turistice/salina-turda-n229.html
Frequently asked questions about salina turda. Foto salina turda, program salina turda, pret intrare salina turda, obiective turistice turda. Anul trecut am facut o excursie de 1650 de kilometri prin romania, venind salina are 2 intrari, una aproape de oras si una mai in deal, unde este si strandul.

Este cea mai populara destinatie a turistilor ce viziteaza aceasta zona.

In toamna anului 2011 prețul de intrare era de 15 lei bilet întreg și. 15 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii, studenti, pensionari. 650 lei taxa de transport gratuit îți oferim:

Posting Komentar untuk "Salina Turda Pret Intrare"