Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Inteligenta Cu Ciocolata

Prajitura Inteligenta Cu Ciocolata. Am facut prima data prajitura desteapta cu vanilie. Puteti citi mai departe reteta scrisa sau sa treceti direct la reteta. Se lasa sa se racoreasca. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus. 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur.

Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Pur si simplu o ador. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus, este si inteligenta pentru ca isi formeaza singura straturile in cuptor. 6.turnați untul topit și răcorit și continuați. Adăugăm vanilie, untul topit, făia, pudra de cacao și amestecăm bine.

Prăjitura Inteligentă Reţeta Cu Care Nu Vei Da Niciodată Gres
Prăjitura Inteligentă Reţeta Cu Care Nu Vei Da Niciodată Gres Source from : https://www.realitatea.net/stiri/ultimele-stiri/prajitura-inteligenta-reteta-cu-care-nu-vei-da-niciodata-gres_5dcc925e406af85273d69a82
Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus, este si inteligenta pentru ca isi formeaza singura straturile in cuptor. Prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie, o reteta usor de facut, se separa singura in straturi de crema si blat pufos. Se amesteca pana devine compozitia omogena. Adăugăm vanilie, untul topit, făia, pudra de cacao și amestecăm bine.

Am facut prima data prajitura desteapta cu vanilie.

Puteti citi mai departe reteta scrisa sau sa treceti direct la reteta. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. 6.turnați untul topit și răcorit și continuați. Se lasa sa se racoreasca.

Se amesteca pana devine compozitia omogena. Prajitura desteapta cu ciocolata se numara oficial printre preferatele mele. 5.bateți, cu un mixer, gălbenușurile cu zahăr și apă, timp de câteva minute. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos. Pur si simplu o ador.

Prajitura Inteligenta De Ciocolata Dorilicios
Prajitura Inteligenta De Ciocolata Dorilicios Source from : https://dorrilicious.wordpress.com/2015/03/25/prajitura-inteligenta-de-ciocolata/
Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus, este si inteligenta pentru ca isi formeaza singura straturile in cuptor. 10 oua, un praf de sare, 220 g zahar, 6 lg apa rece, 2 plicuri zahar vanilat, 10 lg faina alba, 1 litru de lapte dulce, 100 g unt, 200 g ciocolata neagra. 6.turnați untul topit și răcorit și continuați. Pur si simplu o ador. Puteti citi mai departe reteta scrisa sau sa treceti direct la reteta.

Mod de preparare pentru reteta de prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie.

Mod de preparare pentru reteta de prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus. Am facut prima data prajitura desteapta cu vanilie. Prajitura desteapta cu ciocolata se numara oficial printre preferatele mele. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus, este si inteligenta pentru ca isi formeaza singura straturile in cuptor.

Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus, este si inteligenta pentru ca isi formeaza singura straturile in cuptor. Pur si simplu o ador. Se amesteca pana devine compozitia omogena. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus. Prajitura desteapta cu ciocolata se numara oficial printre preferatele mele.

Video O Idee Dulce Pentru Craciun Prajitura Desteapta Si Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos Infocs
Video O Idee Dulce Pentru Craciun Prajitura Desteapta Si Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos Infocs Source from : https://www.infocs.ro/video-o-idee-dulce-pentru-craciun-prajitura-desteapta-si-rulada-de-biscuiti-cu-nuca-de-cocos/
Prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie, o reteta usor de facut, se separa singura in straturi de crema si blat pufos. Pur si simplu o ador. Adăugăm vanilie, untul topit, făia, pudra de cacao și amestecăm bine. Puteti citi mai departe reteta scrisa sau sa treceti direct la reteta. 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur.

Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

Prajitura desteapta cu ciocolata se numara oficial printre preferatele mele. Am facut prima data prajitura desteapta cu vanilie. 10 oua, un praf de sare, 220 g zahar, 6 lg apa rece, 2 plicuri zahar vanilat, 10 lg faina alba, 1 litru de lapte dulce, 100 g unt, 200 g ciocolata neagra. Este atat de usor de facut si atat de buna, si in plus. Se lasa sa se racoreasca.

Posting Komentar untuk "Prajitura Inteligenta Cu Ciocolata"